Over Sjoukje

 

Als merkenbouwer, grafisch ontwerper en conceptdenker help ik ondernemers bij het creëren van een merk met eenheid en eigenheid.

Ik ontwerp vanuit de inhoud, de kern van jouw bedrijf of organisatie. Ik maak de ‘vertaalslag’ naar stijl, kleur, vorm: een kloppend totaalbeeld van jouw bedrijf.

Ontwerper zijn betekent voor mij heel veel. Ik wilde het vroeger al worden en zal het ook altijd zijn. Zo’n 17 jaar was ik art-director en ontwerper voor verschillende communicatiebureaus en nog meer verschillende klanten. Ik hield altijd heel erg van mijn afwisselende, leuke baan. Toch ontbrak er iets. Door de vele deadlines en veranderingen binnen de bedrijven waar ik werkte, merkte ik gaandeweg dat ik niet meer mezelf was. En dat ik ontwerpen moest maken waar ik niet achter kon staan. Ik paste me aan en verloor mezelf daarin, letterlijk.

Dat was het moment in 2018 dat ik besloot de stap naar het ondernemerschap te nemen: ik wilde zelf beslissen, meer ruimte en vrijheid voor creativiteit ervaren, gevarieerder kunnen werken en vooral dicht bij mezelf blijven.

Want ik geloof dat je met een eerlijk en echt verhaal het verst komt. Communiceren op een authentieke, natuurlijke manier die bij jou past. Met als resultaat een merk wat klopt en een ontwerp wat werkt.

Connecten via LinkedIn?

Ik vind het leuk om andere mensen te ontmoeten op LinkedIn.
Het is heel bewust ook het enige social media kanaal waar ik zichtbaar ben.
Wil je zien wat ik zoal heb gedaan, of een linkje maken? Bekijk dan mijn LinkedIn pagina.

Praat mar Frysk!

Praatst do altiten Frysk, thús en yn dyn bedriuw? Ik ek. Dus ast my bellest, kinst gewoan dyn bernetaal prate. Ik ha in soad klanten die dat fijn fine. Gjin probleem dus!

praat mar Frysk logo in zwart-wit

CONTACT
Sjoukje van der Velde
Branding, Huisstijl & Grafisch Ontwerp

Email: mail@sjoukjevandervelde.nl
Telefoon: 06 27 11 36 63

ADRES
Buorren 8
9255 KL Tytsjerk
(vlakbij Leeuwarden)

BTW NL 001 426 198 B10
KVK 72 37 95 88

Op al mijn diensten zijn mijn Algemene voorwaarden van toepassing