fbpx

Wat jij in je visuele communicatie laat zien vertelt een verhaal.

Over wie jij bent, waar je voor staat, wat je doet en voor wie. 

Ik help je om deze ‘vertaalslag’ te maken. Ik geef vorm vanuit de inhoud, de kern van jouw bedrijf of organisatie. Ik maak voor jou doordachte, passende ontwerpoplossingen en voel me trots om voor jou te mogen werken. Ontwerper zijn betekent voor mij heel veel. Ik wilde dat vroeger al worden en zal het ook altijd zijn. Ik ontwerp al 20 jaar met veel plezier.

Grafisch ontwerpen gaat voor mij over verhalen vertellen, composeren met vorm en kleur, laten zien, het vertalen van gevoel, ervaringen, het toepassen van kennis en inzichten, beleving. Het is dit allemaal met maar één doel: jouw visie, jouw bedrijf visueel maken. Op een authentieke, natuurlijke manier die bij jou past. Met als resultaat een verhaal wat klopt en een ontwerp wat werkt. 

Ontwerper worden was altijd al een logische keuze. Als meisje maakte ik boekomslagen bij mijn verhalen en daardoor viel mijn werk op. Al snel daarna maakte ik folders en magazines en bedacht het volledige concept erbij. Het begin van mijn beroep als ontwerper was gemaakt.

Na mijn HBO studie Kunst & Design ben ik ruim tien jaar bij verschillende reclame- en communicatiebureaus in dienst geweest als art-director en grafisch vormgever. Ik heb voor veel verschillende opdrachtgevers gewerkt en daarvoor verpakkingen, brochures, campagnes en huisstijlen ontworpen. Na mijn tijd in de bureauwereld maakte ik een switch naar een interne marketing- en communicatieafdeling van een grote organisatie. Hier kon ik nog verder groeien op het gebied van branding, het ontwikkelen, bewaken en doorontwikkelen van visual identity en ontwikkelde ik vele online en offline communicatieconcepten. 

Sinds 2017 werk ik voor mijn eigen klanten en vanaf 2018 doe ik dat fulltime. Ik geniet van het direct contact met mijn klanten, de variatie in bedrijven en opdrachten die ik doe en de ruimte en creativiteit die mijn bedrijf mij geeft.

Contact maken via LinkedIn?

Wil je uitgebreid inzien wat ik zoal heb gedaan, kijk dan even op LinkedIn

zo kun je me bereiken

mail@sjoukjevandervelde.nl
bel of app mij gerust op 06 27 11 36 63

Adresgegevens

Buorren 8
9255 KL  Tytsjerk (vlak bij Leeuwarden)

overige gegevens

BTW NL 001 426 198 B10
KVK 72 37 95 88

op al mijn diensten zijn mijn algemene voorwaarden van toepassing

volg me op social media

‘Sjoukje voelde feilloos aan wat ik voor ogen had. Ik was meteen helemaal enthousiast over haar ontwerp. Het kleurenpalet, het logo… alles klopte!’

Kennismaken? Offerte aanvragen?

Sjoukje van der Velde

mail@sjoukjevandervelde.nl

06 27 11 36 63

© Sjoukje van der Velde 2020 | Algemene voorwaarden.
Fotografie: Antoinet Murier