grafische vormgeving van communicatie-middelen

een ontwerp op maat

Met de juiste communicatiemiddelen maak jij impact! Verfrissend, met oog voor detail en passend bij jouw identiteit: ik werk aan ontwerpen die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn maar ook de boodschap helder en impactvol overbrengen. Of het nu gaat om het versterken van je merkimago of het communiceren van complexe informatie, mijn doel is om communicatiemiddelen te creëren die een blijvende indruk achterlaten.

Grafisch ontwerp van communicatiemiddelen

Een pakket aan communicatiemiddelen of alleen een magazine of online presentatie? Elk project is voor mij uniek. Ik benader iedere opdracht met een frisse en creatieve mindset om unieke ontwerpen te maken die opvallen. Aan de hand van een kennismakingsgesprek maak ik een ureninschatting en stuur ik jou een offerte op maat.

Wat kan ik voor jou ontwerpen?

De mogelijkheden voor grafisch ontwerp zijn eindeloos! Online of offline communicatiemiddelen: ik ga graag samen met jou aan de slag om jouw verhaal op de juiste manier te vertellen. Ik maak onder andere:

 • Brochures / flyers
 • Posters
 • Magazines
 • Iconen
 • Infographics en schema’s
 • Jaarverslagen
 • Presentaties in PDF, Powerpoint of Google Slides
 • Visitekaartjes
 • Signing in en om je kantoorruimte zoals banners of deur- en raambelettering
 • Verpakkingen
 • Social media templates
 • Sjablonen voor bijvoorbeeld Word of Google Docs
 • Bedankkaartjes en ansichtkaarten
 • Uitnodigingen

Uiteraard kan ik je ook helpen met het uitwerken van een geheel nieuwe huisstijl en uitingen die hierbij passen. Lees hier meer over deze dienst.

  Heb je vragen? Bekijk de FAQ

  Mijn werkwijze

  Met elk communicatiemiddel wil je een doel bereiken, iets vertellen aan je doelgroep. Ik breng dit verhaal samen met jou tot leven met het juiste ontwerp. Mijn werkwijze voor het grafisch vormgeven van communicatiemiddelen bestaat uit 4 stappen:

  STAP EEN

  kennismaking

  We beginnen met een (online) afspraak om jouw doelen, ideeën en wensen te bespreken. Welke communicatiemiddelen wil je graag laten ontwerpen? En met welk doel ga je de middelen inzetten? Wat heb je al gereed aan beeldmateriaal en tekst? Ik denk met je mee en maak aan de hand van ons gesprek een offerte op maat.

  STAP TWEE

  concept en ontwerp

  Op basis van jouw input ga ik aan de slag met het ontwikkelen van ontwepen die aansluiten bij jouw huisstijl, boodschap en wensen. We werken nauw samen gedurende het proces, met regelmatige updates en feedbackmomenten om ervoor te zorgen dat het ontwerp perfect aansluit bij jouw visie.

  STAP DRIE

  feedback en aanpassingen

  Ik stuur je mijn ontwerpen, daarbij vertel ik altijd waarom ik bepaalde keuzes heb gemaakt. Wat punten zijn om te overleggen, of dingen die ik mis. Jouw feedback daarop is essentieel. Zo werken we samen toe naar het gewenste eindresultaat.

  STAP VIER

  afronden en aanleveren

  Na jouw goedkeuring ronden we de opdracht af. Ik stuur je de bestanden toe of regel met een drukker dat alles netjes geproduceerd en afgeleverd wordt. Zo heb je er geen omkijken naar!

  Veelgestelde vragen

  Wat zijn de kosten voor grafisch ontwerp?

  De kosten voor grafisch ontwerp zijn afhankelijk van de grootte en complexiteit van het project. Elk ontwerp heeft zijn eigen unieke eisen, en daarom werk ik graag samen met jou om een op maat gemaakte offerte te bieden die past bij jouw specifieke behoeften. Of het nu gaat om het ontwerpen van een huisstijl, het creëren van marketingmateriaal of andere grafische projecten: transparantie staat bij mij voorop.

  Kan ik een specifieke deadline geven voor mijn project?

  Ja, absoluut. We bespreken jouw deadline tijdens het kennismakingsgesprek, ik doe mijn best om hier rekening mee te houden.

  Kun je ook het drukwerk regelen?

  Dat is geen probleem. Ik maak vrijblijvend een offerte voor je, we kunnen je eisen en wensen bespreken in een kennismakingsgesprek.

  Wat als mijn project meer tijd kost dan oorspronkelijk geschat?

  Indien het project meer tijd kost dan oorspronkelijk geschat, zal ik dit op tijd communiceren. 

  Wie kan ik benaderen als ik een vraag heb?

  Je mag altijd contact met mij opnemen als je een vraag of opmerking hebt. Mail me gerust op mail@sjoukjevandervelde.nl, zowel tijdens het project als achteraf.

  Reacties van mijn klanten

  Sjoukje heeft meerdere websites voor mijn klanten ontworpen. In alle gevallen waren deze meteen een schot in de roos en waren er na het eerste concept nauwelijks veranderingen gewenst. Daarnaast is Sjoukje telkens haar afspraken nagekomen en ook dat is voor mij van groot belang. Voor mij is Sjoukje dan ook een betrouwbare en goede ontwerper waar ik graag opdrachten uitbesteed.

  Ronald Menges, CowXL

  Met Sjoukje maakte ik kennis toen ik een opdracht uitvoerde voor woningcorporatie Lefier. Zij ontwierp iconen voor communicatiemiddelen voor duurzaamheid. Ik was gecharmeerd van de eenvoud en helderheid van deze ontwerpen. De samenwerking verliep plezierig. Sjoukje is professioneel, stelt de juiste vragen en komt met eigen suggesties. Voor mij was het dan ook logisch dat ik bij haar aanklopte toen ik voor mijn eigen activiteiten enkele huisstijlmiddelen nodig had.

  Lily Benjamin, communicatie adviseur

  Sjoukje is een prettig persoon om mee samen te werken. Ze heeft creatieve oplossingen, werk snel en secuur en heeft en weet haar opdrachtgevers een unieke eigen stijl te geven. Kortom: het is fijn samenwerken met haar!

  Misja Boonzaaijer, communicatie adviseur

  Met fijn contact en goed gericht op wie ik ben als ondernemer. Waar ik voor sta, wat ik wil uitdragen. Dat is wat Sjoukje uit je haalt. Goede effectieve inventarisatie vooraf een vraaggesprek waar ze durft te graven naar wie ik echt ben en wat ik belangrijk vindt en een uitstekend eindresultaat. Daarnaast alles uit handen genomen voor bestellingen van pennen, blocnotes, kaarten, autobelettering etc. Het hele plaatje rond. Wij blijven klant!

  Peter Schleiffert

  Zullen we kennis maken?

  Ik leer je graag beter kennen! Zo kunnen we kijken of het klikt en of ik de juiste ontwerper voor jou ben. Je bent van harte welkom in mijn studio in De Molkfabryk in Burgum. Liever bellen of online? Geen probleem. Dit gesprek kost je niets en je zit nergens aan vast.

   

  CONTACT
  Sjoukje van der Velde
  Branding, Huisstijl & Grafisch Ontwerp

  Email: mail@sjoukjevandervelde.nl
  Telefoon: 06 27 11 36 63

  BEZOEKADRES
  De Molkfabryk
  Directiegebouw (eerste deur aan de rechterkant)

  Burgumerdaam 28 D
  9251 GD  Burgum

   

  POSTADRES
  Buorren 8
  9255 KL  Tytsjerk (Friesland)
  BTW NL 001 426 198 B10
  KVK 72 37 95 88

  Sjoukje van der Velde is lid van BNO

  Mijn studio is aangesloten bij de Bond Nederlandse Ontwerpers. Voor meer info kijk op www.bno.nl

  Op al mijn diensten zijn mijn Algemene voorwaarden van toepassing.
  Lees hier de Privacyverklaring